La Biblioteca acull una exposició sobre els 150 anys de la taula periòdica dels elements

A partir d’avui dijous i fins al 24 d’octubre es pot visitar a la Biblioteca Municipal de Constantí l’exposició “1869-2019. 150 anys de la taula periòdica dels elements químics”. L’any 2019 es commemora el 150è aniversari de la creació de taula periòdica que va crear el químic rus Dmitri Mendeléyev el 1869, i ha estat declarat per l’ONU Any Internacional de la Taula Periòdica dels elements químics.

En aquest marc, la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, en col·laboració amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, ha creat aquesta exposició sobre els elements químics i els seus vincles amb la vida, les eines, la microelectrònica, l’habitatge i la mobilitat, fent també referència als investigadors espanyols que van contribuir al coneixement d’aquests elements.