Últims dies per col·laborar amb l’exposició del centenari de la construcció de l’edifici de les Escoles Velles

L’Ajuntament de Constantí fa una darrera crida per col·laborar amb la gran exposició fotogràfica que commemorarà durant la propera Festa Major d‘hivern el centenari de la construcció de l’edifici de les Escoles Velles. El consistori ha informat, a través de les xarxes socials, que fins a finals d’aquest mes d’octubre encara es poden presentar fotografies per a aquesta exposició. En aquesta ocasió, i després d’haver rebut una gran quantitat de material fotogràfic, es fa una crida a aquelles persones que puguin aportar fotografies històriques que hagin estat realitzades, preferentment, a la mateixa Plaça de les Escoles Velles (grups escolars, reunions, trobades…).

Cal recordar que aquestes fotografies s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Constantí. Cal portar-les dins d’un sobre i, a l’exterior, escriure-hi les dades personals (nom i cognoms, adreça i telèfon). L’Ajuntament en farà una còpia i més endavant les retornarà. Cal indicar també les dades informatives de les fotos: el grup escolar de què es tracta, l’activitat i l’any de realització de la instantània.

El 20 de gener de 2020 es commemorarà el centenari de la construcció de l’edifici de les Escoles Velles. Per celebrar-ho, l’Ajuntament de Constantí i l’escola Mn. Ramon Bergadà preparen una gran exposició fotogràfica de grups escolars, d’activitats i actes relacionats amb els centres educatius de Constantí durant tota la seva història. Per tal de fer una celebració ben lluïda d’aquest centenari, s’ha demanat el màxim de participació ciutadana i durant els últims mesos s’ha fet una crida als veïns i veïnes perquè aportessin aquestes fotografies guardades als calaixos i àlbums de casa.