El CB Constantí posa en marxa una escola de bàsquet

El Club Bàsquet Constantí estrena aquesta temporada 2019-2020 el projecte “Escola de Bàsquet”, amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’aquest esport de la cistella entre els infants de Constantí. En aquest sentit, durant aquestes primeres setmanes d’octubre s’han organitzat jornades de portes obertes al Pavelló Poliesportiu Municipal, que han tingut una gran participació.

El president del Club Bàsquet Constantí, Julian Valero, ha explicat a Constantí Ràdio que la novetat d’oferir el bàsquet com a activitat extraescolar per als infants ha estat un factor important perquè hagi hagut una bona resposta durant aquestes primeres setmanes.

Valero ha explicat també que per a l’entitat era una assignatura pendent el fet d’integrar aquesta tasca formativa i fomentar la pràctica del bàsquet base entre els més petits, dintre del model de club. Assegura que dia d’avui, compten amb els recursos i el personal tècnic qualificat per a poder desenvolupar amb garanties aquest projecte d’escola de bàsquet.