El Club Gimnàtica Estètica Constantí i l’entrenador del Club de Tir amb Arc, Santos López, reben els Premis del Consell Esportiu del Tarragonès

El Consell Esportiu del Tarragonès ha fet entrega aquest divendres, 4 d’octubre, dels XII Premis i Beca Auriga Fuscus al pavelló Sant Jordi de Torredembarra. Aquests premis són un reconeixement al treball i la dedicació de promoció de l’esport en edat escolar i al foment de l’esport a la comarca que realitzen diàriament els municipis, els centres d’ensenyament, les entitats esportives i tots els agents, entrenadors, professors i dirigents esportius del territori.

Enguany, es van contemplar 13 categories diferents, la distinció especial del Consell Esportiu del Tarragonès i dels ajuntaments del territori. Entre els guardonats destaca el segon premi, atorgat a Santos López Sánchez, entrenador de màxim nivell del Club de Tir amb Arc de Constantí i tècnic en el centre d’alt rendiment a La Blume (Madrid).

A més, entre les distincions, destaca a petició de l’Ajuntament de Constantí la distinció a l’equip júnior del Club Gimnàstica Estètica de Constantí que va participar en el Campionat del Món de Gimnàstica Estètica de Grup que va tenir lloc a Cartagena, finalitzant en una brillant setena posició. En aquest cas, la distinció va ser entregada per part del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Jordi Pérez.

Una de les integrants d’aquest equip Júnior la temporada passada, Núria Yepes, ha expressat a Constantí Ràdio la satisfacció de tot l’equip per haver rebut un reconeixement a petició de l’Ajuntament de Constantí.

D’altra banda, Núria Yepes, també ha valorat l’experiència de participar en un Campionat del Món, amb equips de molt alt nivell procedents d’altres països.