El CE Constantí obté un valuós punt al camp del Segur de Calafell

El CE Constantí ha sumat aquest diumenge un punt molt important al camp del Segur de Calafell, un equip que tenia la possibilitat de posar-se líder a la classificació però que es va trobar amb un Constantí que va donar la cara en tot moment, anticipant-se molt bé a totes les jugades. Un Constantí que des del principi sortia al camp amb ganes de guanyar, amb bona presència, bon joc i amb més velocitat que en els partits anteriors.

El primer gol del Constantí arribava al minut 12 per part de Paco amb un xut des de fora de l’àrea. A partir d’aquí, va predominar el bon joc per part dels dos equips amb ocasions en les dues porteries. En la segona part la dinàmica va ser semblat, amb ocasions per part dels dos equips. El gol de l’empat del Calafell arribava al minut 75 i amb aquest resultat d’1 a 1 s’arribava al final del partit. L’entrenador del CE Constantí, Paco Padilla, ha fet balanç de l’encontre.

El CE Constantí es troba en 11a posició a la classificació, amb cinc punts. El pròxim partit es jugarà a casa. Serà diumenge 13 d’cotubre, a les cinc de la tarda, contra el San Salvador, actual 12è classificat amb quatre punts.