El CB Constantí Black aconsegueix la primera victòria en imposar-se per 89 a 59 a La Sénia

Primera victòria del Club Basquetbol Constantí Black, que s’enfrontava aquest cap de setmana contra l’AE La Sènia Stock Plus, imposant-se clarament per 89 a 59. El rival, la Sénia, equip de nova creació, i que ha lluitat durant els 40 minuts, no donant-se per guanyat en cap moment.

Els primers 4 minuts del partit no han tingut cap dominador, amb intercanvi de cistelles, fent que el resultat fos de 4 a 7. A partir d’aquest moment, el Constantí va tenir un gran encert en el llançament de triple, i anotant-ne 5 fins al final del primer període, li va permetre acabar guanyant per 24 a 11, gràcies a un parcial de 14 a 0.

En el segon període, la primera cistella va ser de La Sénia, però un nou parcial de 10 a 0, trencava definitivament el partit, en posar-se 34 a 13 en el minut 15. El Constantí va creure que la feina ja estava feta, i la Sénia va seguir treballant, fent que en els darrers 5 minuts el parcial fos de 13 a 13, i s’arribés al descans amb els 21 punts de diferència (47 a 26). Jordi Juanpere és l’entrenador del Constantí Black.

En la segona part, el Constantí sortia amb encert al principi del tercer període, assolint un màxim avantatge fins llavors de 27 punts en el minut 26 (61-34). En aquest moment, els jugadors del Constantí van voler fer créixer la diferència i algunes llacunes defensives van fer que la Sénia dominés durant alguns minuts, gràcies un parcial de 2 a 12. Al final del tercer període el marcador era de 65 a 46, havent-lo guanyat l’equip de La Sénia per 18 a 20.

El quart període, la Sénia seguia lluitant posant-se a 15 punts, i semblava que pogués perillar la victòria. Però la pèrdua de resistència de La Sénia i la pressió en els darrers minuts del Constantí va permetre la recuperació de moltes pilotes per part del conjunt local que li va permetre un parcial de 14 a 0, per passar del 73 a 56 al 87-56, que ja tancava definitivament el partit.