L’Escola de Música inicia el curs amb una seixantena d’alumnes

El passat 12 de setembre s’iniciava un nou curs a l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí, amb prop d’uns 60 alumnes inscrits. La proposta formativa de l’Escola de Música, adreçada a alumnes a partir dels quatre anys i sense límit d’edat, segueix la línia dels cursos anteriors amb un projecte que es fonamenta en dos grans blocs: les especialitats instrumentals i les agrupacions i formacions instrumentals o vocals (com són la Banda Municipal, els conjunts instrumentals i la Coral de Nivell elemental). Aquest any, a més, es vol implantar com a novetat un nou mètode d’ensenyament, l’harmonicus, amb la participació dels alumnes de primària de les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà.

El director de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens”, Josep Boada, ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que el principal objectiu de l’escola és continuar amb la filosofia de combinar l’ensenyament educatiu i l’aprenentatge musical amb gaudir de la música, a més d’assumir una tasca formativa a nivell personal.

Dins d’aquesta tasca socialitzadora i formativa, Josep Boada ha explicat que des de fa uns cursos s’ha consolidat el nombre d’alumnes i ha destacat el fet que aquests s’incorporin a l’ensenyament musical cada vegada a una edat més primerenca.