La Biblioteca de Constantí ofereix avui el taller “Màgia o química?”

La Biblioteca Municipal de Constantí acull aquesta tarda, a les 17.45 h, el taller “Màgia o química?” per a infants a partir de 8 anys en el marc de la commemoració de l’Any Internacional de la Taula Periòdica. L’activitat anirà a càrrec de la companyia “Con Ciencia”. Els nens i nenes participants tindran l’oportunitat de convertir-se en científics fent servir la química amb materials domèstics.

Aquest taller del Servei de Biblioteques, assessorat per la Societat Catalana de Química (IEC), està inclòs en el programa d’activitats d’aquest any internacional per celebrar els 150 anys del descobriment del sistema periòdic de Dmitri Mendeléiev i donar a conèixer el paper de la química en la solució de reptes mundials i la seva importància en la vida quotidiana.