El Comitè de Competició dóna els tres punts al Constantí en el partit contra El Vendrell per alineació indeguda

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha resolt la impugnació del tercer partit de lliga al grup 3 de Tercera Catalana de forma favorable al CE Constantí, i ha donat la victòria al conjunt constantinenc davant d’El Vendrell per 3 gols a 0 per alineació indeguda d’un dels jugadors del conjunt vendrellenc.

El Comitè, segons el Reglament General de la FCF, confirma l’alineació indeguda d’El Vendrell, concretament del jugador Camilo Agustín García Franco, donat que la seva llicència en el moment de la seva alineació no es trobava correctament tramitada.

D’aquesta manera, el Constantí, que havia perdut sobre el terreny de joc al municipal La Coma per 3 a 6, suma tres punts a la classificació després de la resolució de la FCF. Actualment el conjunt verd-i-groc es troba 11è, amb quatre punts.