Tot a punt per a l’inici de la lliga de Futbol Femení F-7 a Tarragona

El pròxim diumenge, 13 d’octubre, s’iniciarà el campionat de lliga 2019-2020 de Futbol Femení F-7 a la demarcació de Tarragona, una competició que un any més comptarà amb la participació del Centre d’Esports Constantí femení. Aquesta setmana s’ha realitzat una reunió de la Delegació de Tarragona de la Federació Catalana de Futbol per donar el tret de sortida a aquesta nova temporada de la lliga de futbol femení, que any rere any es consolida i creix com a referent a les comarques de Tarragona com a conseqüència del projecte #orgullosa.

En breu es publicaran els calendaris de la lliga, que s’ha configurat en un sol grup de 16 equips en el qual a més del Constantí hi haurà equips com l’Alcover, l’Altafulla, el Bellvei, el Cambrils Unió, el Falset Esportiu, l’Espluga de Francolí, La Floresta, La Selva del Camp, el Mas Pellicer, el Montroig, el Racing Club Futbol Bonavista, el San Salvador, el Torredembarra, la Unió Astorga i el Valls At.

A la reunió hi ha assistit per part de l’estructura federativa el directiu de l’FCF Rafael Pinedo; els delegats comarcals Diego Ávila (Tarragonès), Josep Maria Rovira (Baix Camp); i el coordinador de les seleccions comarcals a Tarragona, Joan “Rufino” Ferraté. La reunió ha estat dirigida per Raquel Elola, secretaria de la delegació FCF Tarragona.