El CDR del Camp de Tarragona demana que la Generalitat implementi la república

El CDR del Camp de Tarragona ha demanat a la Generalitat que compleixi les lleis de desconnexió i implementi la República. En el segon aniversari de l’1 d’octubre, una dotzena de persones s’han concentrat davant la delegació del Govern a Tarragona per entregar un manifest al delegat a Tarragona, Òscar Peris, que no els ha rebut perquè no hi era.

Carme Batalla, portaveu del CDR Camp de Tarragona, explica quin és l’objectiu de l’acció de protesta duta a terme per una representació del col·lectiu, amb pancartes, dins la delegació del Govern a Tarragona, en relació a l’1-O.

En el text dirigit al Govern, que han entrat per registre, apunten que en la votació de l’1-O es va expressar el desig d’independència de la societat catalana i exigeixen a l’executiu que apliqui el resultat. També demanen que els Mossos d’Esquadra deixin d’actuar com “a braç executor” de la “repressió”.