El CE Constantí no passa de l’empat contra La Riera i encara no coneix la victòria

El Centre d’Esports Constantí no ha passat de l’empat a 2 contra La Riera en el partit disputat aquest diumenge al Municipal La Coma i encara no coneix la victòria en aquestes quatre primeres jornades de lliga. L’encontre s’iniciava amb un clar domini local, tancant al contrari al seu camp i creant un parell d’ocasions clares de gol que no es van arribar a materialitzar. Als 40 minuts de joc, i en ple domini del Constantí, La Riera aconseguia arribar per primera vegada a l’àrea local i obrir el marcador amb el 0 a 1, resultat amb el qual s’arribava a la mitja part.

A la represa, l’equip local va sortir disposat a capgirar el marcador i va donar un pas endavant. Ben aviat, al minut 46, arribava el gol de l’empat en una jugada amb centrada de David, que rematava Juanma al fons de la xarxa. Només 4 minuts després, Ferreira avançava el marcador a favor del conjunt constantinenc establint el 2 a 1. Era el tercer gol del capità en els quatre partits que portem de lliga.

A partir de llavors, el Constantí va comptar amb dues clares ocasions de gol que podrien haver sentenciat el partit però que no van saber aprofitar. Poc després, al minut 56, La Riera aconseguia l’empat a dos gràcies a un penal. Un resultat que no feia justícia al que es va poder veure sobre el terreny de joc, amb un Constantí que va pagar car el poc encert de cara a la porteria contrària amb nombroses ocasions de gol que els davanters locals no van saber aprofitar. L’entrenador, Paco Padilla, ha fet balanç del partit.

Amb aquest empat a dos, el CE Constantí continua a la part baixa de la classificació en 17è lloc, amb només un 1 punt de 12 possibles. El pròxim partit es jugarà diumenge, a les 17 h, al camp del Segur de Calafell, actual segon classificat amb 10 punts i encara imbatut, amb un balanç de 3 victòries i 1 empat.