El CB Constantí Black cau davant del Carme Bàsquet S21

Derrota per 58 a 51 del Club Bàsquet Constantí Black en la primera jornada de lliga de la fase regular en la qual visitava el pavelló del Serrallo per enfrontar-se al Carme Bàsquet Sots 21. La propera jornada rep a casa, al Pavelló Poliesportiu municipal, la visita de l’AES la Sènia-Stockplus, en partit que es jugarà a les 19.30 h. El rival del proper diumenge ve de perdre també en la primera jornada davant del Club Bàsquet Móra d’Ebre.

Millor han anat les coses per al Club Bàsquet Constantí Green, que s’ha imposat per 71 a 74 en la seva visita a la pista del Pitobx Dinner Amposta. El proper diumenge, el Club bàsquet Constantí Green buscarà la seva segona victòria del campionat a casa, rebent la visita del CB Alcanar, en partit que es disputarà diumenge a les 18 h al Pavelló Poliersportiu Municipal.

I finalment, l’equip femení del CB Constantí ha començat la lliga amb una contundent derrota a la pista del CB La Selva per 96 a 18. Aquesta setmana el sènior femení tindrà jornada de descans.