Óscar Sánchez: “Aquest és un mandat de continuïtat que ens permetrà dissenyar el Constantí del futur”

L’alcalde de Constantí Óscar Sánchez ha fet balanç dels primers cent dies de mandat municipal, després que el passat 15 de juny es constituís el nou Ajuntament. Sánchez va ser proclamat novament alcalde després que el PSC fos la força més votada en les eleccions del 26 de maig, obtenint així majoria absoluta amb 9 regidors socialistes.

Óscar Sánchez ha ressaltat que “han estat cent dies molt intensos, de molta feina”. L’alcalde ha explicat que es tracta d’un govern de continuïtat de l’anterior mandat i ha destacat que aquest estiu s’han estat duent a terme diverses obres que ja es tenien programades. Sánchez ha destacat que aquesta continuïtat els dóna la tranquil·litat de poder planificar i dur a terme polítiques a llarg termini amb l’objectiu que siguin més eficients.

Dels 9 regidors que conformen l’equip de govern, s’han incorporat 5 cares noves. Sobre la seva tasca, Óscar Sánchez ha destacat que estan treballant amb “molta il·lusió”. L’alcalde s’ha mostrat molt convençut que serà un mandat molt positiu per Constantí perquè el fet de tenir un govern amb una majoria àmplia i estable els permetrà dissenyar propostes per seguir construïnt el municipi del futur.