Arriba la 37a edició de l’Aplec de la Sardana Vila de Constantí

Aquest diumenge, 29 de setembre, arriba un dels esdeveniments habituals de la tardor a Constantí, com és l’Aplec de la Sardana, que un any més organitza el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament. El Parc de les Escoles Velles serà l’escenari d’aquest aplec, que arriba ja a la seva 37a edició.

Com ja és habitual la trobada sardanista es dividirà en jornada de matí i de tarda. Comptarà amb les actuacions musicals de la Cobla Reus Jove al llarg del matí i de la Cobla Ciutat de Terrassa que s’alternarà amb la Cobla Reus Jove durant la sessió de la tarda.

Per acabar la jornada, com també és tradició, totes les colles participants ballaran conjuntament la sardana “Per Constantí”, obra de Tomàs Gil i Membrado, i seguidament “La Santa Espina”. Al final de l’aplec s’oferirà coca i cava per a tots els assistents. En cas de pluja la trobada sardanista es traslladaria al Pavelló Poliesportiu.