Els “Estudis de Constantí” ja es poden consultar a través d’Internet

La revista “Estudis de Constantí” s’ha digitalitzat i a partir d’ara tots els articles es poden consultar en digital a través de RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert). Cal recordar que la revista miscel·lània es porta publicant de manera ininterrompuda des de l’any 1985. Es tracta d’una publicació que edita l’Ajuntament de Constantí i es dedica als estudis històrics i socials amb preferència per l’àmbit del terme de Constantí.

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) és un repositori cooperatiu des del qual es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes. La principal finalitat de RACO és augmentar la visibilitat i consulta de les revistes que inclou i difondre la producció científica i acadèmica que es publica a revistes catalanes. Aquesta finalitat es concreta en tres objectius: Impulsar l’edició electrònica de revistes catalanes, ser la interfície que permeti la consulta conjunta de totes les revistes i facilitar els instruments per a la seva preservació.

Josep Estivill, responsable Arxiu Històric de Constantí.

Més informació del projecte RACO: https://www.raco.cat/index.php/raco/pages/view/QueEs

Espai dels Estudis de Constantí: https://www.raco.cat/index.php/Constanti/index