Òscar Solé: “Tenim un equip molt jove però amb moltes ganes i energia”

El president del Centre d’Esports Constantí, Òscar Solé, ha estat el protagonista aquest dilluns de l’entrevista del “Fora de joc”, el programa esportiu de Constantí Ràdio. Solé ha valorat el mal inici de la temporada que ha protagonitzat el primer equip amb tres derrotes en les tres jornades de lliga que s’han disputat. Tot i això, el president ha subratllat que encara és aviat per treure conclusions i ha destacat que caldrà veure l’evolució de l’equip en les pròximes jornades.

Òscar Solé també ha parlat de les dificultats amb les quals s’han trobat aquesta temporada per configurar la plantilla del primer equip, amb baixes de darrera hora, algunes d’elles força inesperades i en posicions clau. Això ha provocat que s’hagi hagut de completar la primera plantilla amb quatre jugadors del juvenil. Sobre l’equip, Solé ha destacat que es tracta d’una conjunt jove i fins a cert punt inexpert en la categoria però n’ha destacat les ganes i l’energia amb què estan treballant.

Solé ha explicat que els objectius que des de la direcció esportiva del club es marquen per aquesta temporada passen per millorar el paper de l’equip en relació a l’última temporada, on el conjunt constantinenc no es va assegurar la permanència fins a les darreres jornades del campionat.

Amb tres jornades disputades, el Centre d’Esports Constantí es troba a la part baixa de la classificació en 17è lloc, encara sense sumar cap punt. El proper partit serà novament a casa el diumenge a les cinc de la tarda contra La Riera, un altre rival de la part baixa de la classificació i que igual que el Constantí encara no ha sumat cap punt.