Maria Pitarch es torna a imposar en el Trofeu Ciutat de Lleida (Round 1.440)

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Maria Pitarch, s’ha classificat en la primera posició de la categoria d’arc recorbat femení júnior en el XXVII Trofeu Ciutat de Lleida (Round 1.440), que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del Club de Tir amb Arc Pardinyes.

Es tractava d’una competició més llarga de l’habitual. Va començar dissabte amb el Round 1440, que consistia en disparar 144 fletxes en quatre distàncies diferentes (tres el dissabte i una el diumenge).
Pitarch ha fet balanç de la competició.

D’altra banda, Maria Pitarch participarà aquest cap de setmana en el 50è Campionat de Catalunya de camp que tindrà lloc a Montcada i Reixach. El tir amb arc de camp és aquell en el qual es dispara a objectius I a distàncies variades, sovint en terreny accidentat i a distàncies desconegudes.

Pitarch ha explicat a Constantí Ràdio que es tracta d’una modalitat en la qual s’està iniciaNt però que li ha de servir per preparar-se per als classificatoris per al Campionat del Món que se celebraran el 2020.

L’arquera ha explicat que ara comença la temporada de sala i que el seu objectiu és aconseguir totes les medalles possibles. A més, ha avançat que Constantí acollirà a finals de desembre el Campionat de Catalunya de sala.