Cinc articles sobre la història de Constantí conformen el nou número de la miscel·lània “Estudis de Constantí”

La Biblioteca Municipal serà l’escenari avui divendres, 20 de setembre, de la presentació del número 35 de la revista miscel·lània “Estudis de Constantí”. L’acte tindrà lloc a les set de la tarda i estarà conduït per la filòloga Arga Sentís. El número d’enguany de la veterana publicació compta amb cinc articles sobre la hitòria de Constantí, a càrrec d’autors locals.

En concret hi trobem els següents textos: “Tenim els diferents tipus de ceràmiques de l’Antiguitat”, de Lluís Papiol Molné; “Immigració agrària a Constantí en el creixement demografic del segle XVIII“, de Josep M. Grau i Pujol; “El mercat matrimonial entre el camp i la ciutat: L’exemple de Constantí i Tarragona (Segona meitat del segle XVIII)“, de Jordi Anglès Sanahuja i Josep M. Grau i Pujol; “Més notes sobre la troballa visigòtica a la partida de la Grassa (1816)”, de Jaume Massó Carballido; i “Un pany de tres claus i altres històries”, de Josep M. Solé Barrufet.

Josep Estivill és el tècnic responsable de l’Arxiu Històric de Constantí.