L’Ajuntament de Constantí realitza obres de renovació i millora a la Llar d’Infants municipal

L’Ajuntament de Constantí ha aprofitat les vacances d’estiu per portar a terme obres de millora i manteniment als diversos centres educatius del municipi. Una de les obres més destacades que s’ha realitzat ha estat el projecte de renovació i millora de la Llar d’Infants municipal. Aquesta reforma integral ha constat d’actuacions que s’han realitzat a tots els espais de l’equipament, tant a les diverses aules com també al pati exterior.

A l’interior de l’edifici s’han realitzat tasques de pintura a les parets i al sostre, s’han canviat cortines i penjadors, s’han arranjat les parets i s’han fet diverses reformes als lavabos. També s’ha millorat la il·luminació existent. Pel que fa al pati exterior, s’ha renovat el sorral i s’ha construït també un nou sostre d’estructura metàl·lica amb teulada de fibra. Les obres han tingut un pressupost de 17.492 euros (IVA no inclòs). Dolors Fortuny és la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí.

Una altra de les novetats d’aquest any a la Llar d’Infants és que aquest curs s’ha començat a aplicar un nou mètode pedagògic, el mètode Montessori, reconegut per molts pedagogs i educadors pels beneficis que aporta. Es tracta d’un sistema creat per la pedagoga María Montessori que busca que l’infant aprengui a expressar-se amb el seu entorn i amb els qui li envolten de forma humana i de la manera més àmplia possible. Es basa en l’ordre, la comunicació, l’abstracció, el pensament matemàtic, el desenvolupament de la imaginació, preparar als nens perquè aprenguin de forma autònoma i desenvolupin les seves capacitats afectives.

Enguany s’ha augmentat la matrícula a la Llar d’Infants, fet que ha permès obrir aquesta setmana una nova aula de P2.