El Club de Tir amb Arc Constantí obté quatre podis en el Campionat de Catalunya Round 900

Els arquers del Club de Tir amb Arc Constantí continuen sumant èxits. El passat diumenge 15 de setembre es disputava el Campionat de Catalunya Round 900 del Club Arc Montjuïc i la Federació Catalana de Tir amb Arc, que finalitzava amb diverses medalles i rècords estatals per al club constantinenc. Destaca l’èxit de l’arquera Maria Pitarch, que ha obtingut tres rècords de Catalunya i quatre d’Espanya en la categoria junior de recorbat femení. Pitarch ha quedat primera de la seva categoria amb una marca de 794 punts.

D’altra banda, Miquel Marsal ha quedat en primer lloc en la categoria de recorbat cadet masculí amb 820 punts. En categoria de recorbat cadet femení, Maria Laguardia s’ha emportat la segona posició amb 771 punts. I Àngels Marsal també ha quedat en segon lloc en categoria de recorbat aleví amb 759 punts.