Paco Padilla: “Estic convençut que l’equip anirà de menys a més aquesta temporada”

L’entrenador del primer equip del Centre d’Esports Constantí, Paco Padilla, ha estat el protagonista de l’entrevista del primer programa de la nova temporada del “Fora de joc”. Durant l’espai Padilla ha fet balanç de la pretemporada, de l’inici del campionat de lliga i dels objectius de l’equip.

Sobre l’inici del campionat, en què el conjunt constantinenc ha encaixat dues derrotes en les dues jornades disputades amb un balanç de zero gols a favor i sis en contra, Padilla s’ha mostrat convençut que el Constantí serà un equip “que anirà de menys a més”. Assegura que la plantilla compta amb jugadors que mostren “ganes i il·lusió” de treballar. L’entrenador ha manifestat que aquest creixement de l’equip ha de ser progressiu i que la millora s’anirà veient en les properes jornades.

Sobre els objectius de la temporada, Padilla espera afrontar-la amb els millors resultats possibles, tenint en compte que el Constantí compta amb un equip pràcticament nou i amb jugadors molt joves. Paco Padilla ha assegurat que si el conjunt queda entre els cinc primers de la classificació seria un gran èxit, però ha subratllat que cal anar partit a partit. Sobre els rivals més temibles, ha destacat equips com el Torreforta i El Vendrell, conjunts descendits que buscaran recuperar la categoria.

Amb dues jornades disputades, el Centre d’Esports Constantí es troba a la part baixa de la classificació, en 17è lloc. El proper partit serà novament a casa, el diumenge a les cinc de la tarda, contra El Vendrell.