La URV actua d’urgència a la Facultat d’Educació i Psicologia davant la impossibilitat de fer el nou edifici

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha portat a terme aquest estiu diverses intervencions d’urgència a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, al Campus Sescelades de Tarragona, per millorar les instal·lacions i el confort dels 1.500 alumnes. Aquest passat divendres, coincidint amb la jornada d’acollida dels nous universitaris, els operaris encara feien els darrers treballs perquè tot estigui a punt avui dilluns, el dia de l’inici oficial del curs.

La primera fase d’obres ha inclòs diverses actuacions urgents de millora de la façana, del sostre, de renovació de lavabos i d’escales. També s’ha instal·lat climatització en algunes aules, s’han pintat algunes estances i s’han habilitat noves sortides d’emergència a l’Aula Magna per tal de complir amb els requisits de seguretat. Després d’aquesta primera fase, la URV preveu abordar en els propers mesos la remodelació integral de la facultat davant la impossibilitat d’aixecar un nou edifici al Campus Catalunya per manca de finançament. Es preveuen destinar uns 4 MEUR en la reforma de les instal·lacions, que havien quedat antiquades i deteriorades.