La diputada constantinenca Sílvia Puerto presenta el Griu Petit de Tarragona

La diputada provincial constantinenca, Sílvia Puerto, ha estat l’encarregada de presentar el Griu Petit de la ciutat de Tarragona, un acte que s’ha celebrat en el marc de les Festes de Santa Tecla de Tarragona. L’Associació Veïnal de la Vall de l’Arrabassada i Músics i l’Agrupació del Griu de Tarragona han organitzat diferents actes per celebrar el 5è aniversari de la incorporació del Griu al Seguici Popular de la ciutat i el naixement del Griu Petit de Tarragona. Així, per celebrar aquesta efemèride, aquest dissabte 14 de setembre s’ha celebrat una “Mostra de Bestiari singular de foc de Catalunya” i una cercavila de foc pels carrers de la Part Alta.

La festa va finalitzar a la nit, amb música en directe a la plaça de l’Antic Escorxador i la 2ª edició del Griu’s Music festival, amb els concerts que van protagonitzar els Sardina’s Golden Rule i Los Aliados. Tarragona és una de les poques ciutats que compta amb el Griu en el Seguici Popular, una criatura ferotge, meitat àliga i meitat lleó, obra de l’artista Joan Iniesta. Enguany, l’escultor tortosí també ha estat l’encarregat de crear el Griu petit, que també s’ha incorporat al seguici popular de la ciutat.