Arriba la 4a Romeria a l’ermita de Sant Ramon de Penyafort

Aquest dissabte, 14 de setembre, tindrà lloc la 4a Romeria fins a l’ermita de Sant Ramon de Penyafort. La sortida tindrà lloc a les 17 hores, des del Centre Parroquial de Constantí. En arribar a l’ermita hi haurà coca amb xocolata per als assistents. A les 19 h se celebrarà una missa i en acabar hi haurà ballada de sardanes.

L’ermita de Sant Ramon de Penyafort va ser recuperada per la Parròquia de Sant Feliu Màrtir, l’any 2012. Des de llavors, s’hi han fet diferents actuacions de rehabilitació i millora amb la col·laboració de diversos voluntaris. Des del  2014 cada any s’ha celebrat, el 7 de gener, la festa del sant titular.

També durant aquests darrers anys s’han iniciat algunes activitats com la romeria, la caminada a l’ermita, la Ruta Raimundiana, la publicació d’un llibre sobre l’ermita o una campanya d’apadrinament de les rajoles per ajudar a finançar el nou paviment de l’ermita.