Dos autobusos sortiran de Constantí per anar a la manifestació de l’11-S a Barcelona

Dos autobusos i un total de 150 persones sortiran demà dimecres des de Constantí per assistir a la manifestació de la Diada Nacional de Catalunya a Barcelona, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació Catalana de Municipis. Els dos autobusos formaran part d’una expedició d’uns 7 autocars que aplegaran persones procedents de les poblacions d’El Morell, La Pobla de Mafumet, Vilallonga del Camp i Constantí.

Un dels responsables i portaveu de l’ANC a Constantí, Pep Torrents, ha explicat a Constantí Ràdio que la Diada d’aquest any torna a tenir una significació especialment reivindicativa, un clam en favor de la llibertat dels presos polítics i una reacció a la sentència del judici de l’1-O.

Segons les dades facilitades per l’ANC, aquest diumenge ja s’havien superat les 300.000 inscripcions per participar de la manifestació. A poques hores de la Diada de l’11 de setembre, ja hi ha un miler d’autocars contractats i les samarretes venudes superen les 240.000.