S’enfondra part de la teulada d’una casa no habitada de Constantí

Els Bombers de la Generalitat han actuat aquest divendres a la tarda a Constantí per un esfondrament parcial d’una teulada d’una casa de tres plantes no habitada. L’avís el van rebre quan faltaven deu minuts per a les vuit del vespre i van acudir amb tres dotacions a la plaça del Castell, cantonada amb el carrer de l’Església. 

Quan van arribar van comprovar que part de la teulada de l’edifici que fa cantonada i que compta amb dos pisos més planta baixa s’havia esfondrat parcialment. Els fets no han causat ferits. Fins al lloc també s’hi va desplaçar la Policia Local i es va requerir la presència de l’arquitecte municpal per valorar l’estat de l’immoble. Els Bombers, per la seva banda, van fer el sanejament de la part que podia caure a la via pública.