El CE Constantí obre la lliga amb el derbi al camp d’El Morell

El Centre d’Esports Constantí obrirà demà dissabte el campionat de lliga 2019-2020 amb la visita al camp d’El Morell. Un derbi territorial que arriba carregat d’al·licients i és que el conjunt morellenc compta a les seves files amb diversos jugadors que la temporada passada defensaven la samarreta del Constantí. A la banqueta d’El Morell hi trobem també un vell conegut, el constantinenc Sergio Paz “Chepo”, vinculat durant molts anys al conjunt verd-i-groc, primer com a jugador i després com a entrenador del planter.

El tècnic constantinenc, Paco Padilla, afronta aquest inici de lliga amb confiança i il·lusió. Padilla ha explicat a Constantí Ràdio que el partit d’aquest dissabte al Morell els motiva molt, tenint en compte que al davant hi haurà vells coneguts, tant a la banqueta com sobre el terreny de joc. L’entrenador del Constantí ha subratllat la importància de començar bé el campionat per anar sumant punts que permetin a l’equip agafar confiança.

Paco Padilla ha fet també una valoració positiva de com s’ha desenvolupat la pretemporada. Padilla ha destacat les dificultats afegides amb què s’han trobat a l’hora de configurar la plantilla del primer equip, però s’ha mostrat satisfet de l’equip, un conjunt amb una mitjana d’edat molt jove i amb la presència d’alguns jugadors veterans.