Nova convocatòria de cursos de català a Constantí

Del 9 al 20 de setembre s’obre la convocatòria dels cursos per aprendre i escriure en català a l’Oficina de Català de l’Escola d’Adults Municipal de Constantí. El curs acadèmic s’inicia amb una oferta àmplia i completa de cursos de català, que donen resposta a totes les necessitats d’aprenentatge, tant de les persones que s’han establert fa poc a Catalunya i encara no coneixen la llengua, com d’aquells que volen millorar les seves habilitats comunicatives orals i escrites en català.

Durant aquests propers dies es realitzaran les proves de col·locació i inscripcions per als cursos de nivell inicial, bàsic, elemental, intermedi, suficiència i nivell superior, així com també per als grups de conversa i coneixement de l’entorn.

Els cursos es realitzaran com sempre a l’Escola d’Adults i compten amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Linguística (CPNL). L’oferta formativa inclou també tallers d’ortografia, fonètica, parlar en públic, com presentar-se  a una entrevista de feina o com preparar un currículum.

Els horaris per a fer les inscripcions són els següents: de dilluns a divendres d’11 a 13 h, i  dilluns i dimecres també de 18 a 19 h a l’Escola d’Adults Municipal (carrer Sant Pere 49, telèfon 977 52 42 28).