El Constantí s’emporta el 18è Memorial Agustí Solé a la tanda de penals

El Centre d’Esports Constantí s’ha emportat aquest diumenge 1 de setembre la 18ª edició del Memorial Agustí Solé de futbol. El conjunt local ha aconseguit la victòria després d’imposar-se al C.E.F Pastoreta a la tanda de penals. El partit havia finalitzat amb el resultat d’empat a 2. Es tractava de la presentació oficial del primer equip del Centre d’Esports Constantí davant de la seva afició en la que era la divuitena edició del tradicional torneig d’estiu “Trofeu Vila de Constantí. Memorial Agustí Solé Marinera”.

A més de poder veure en acció les cares noves del primer equip, un altre dels al·licients de la tarda va ser la presentació de la nova equipació que lluiran tots els equips del planter del Centre d’Esports Constantí a partir d’aquesta temporada 2019-2020.

Aquest partit posava el punt i final a la pretemporada de l’equip abans d’iniciar el campionat de lliga 2019/2020. El debut oficial serà aquest dissabte 7 de setembre al camp del Morell, en partit que es disputarà a les 5 de la tarda. El debut al Municipal La Coma arribarà la 2ª jornada de lliga, el diumenge 15 de setembre, amb la visita del Torredembarra.