Nou amistós de pretemporada per al Centre d’Esports Constantí

Avui dijous,a les 20.45 h., el primer equip del Centre d’Esports Constantí disputarà un nou partit amistós de pretemporada. En aquest cas, el rival que visitarà el Municipal de la Coma és el juvenil de l’Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau. Fins ara, el conjunt constantinenc ha disputat 4 partits amistosos amb un balanç de 2 victòries, un empat, i una derrota. Els resultats d’aquesta pretemporada fins avui han estat els següents:

11/08 Constantí – La Selva del Camp (3cat) 3-1

15/08 Constantí – Icomar (3cat) 4-1

18/08 Constantí – Reddis (3cat) 2-2

25/08 Constantí – Canonja (2cat) 0-4

Recordem que el Centre d‘Esports Constantí debutarà en el Campionat de lliga el dissabte 7 de setembre al camp del Morell, en partit que es disputarà a les 5 de la tarda.