Èlia Canales i Maria Pitarch, bronze al Mundial Júnior de Tir amb Arc

Nou èxit de les arqueres del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales i Maria Pitarch, que es van emportat la medalla de bronze durant el Mundial Júnior que es va disputar la setmana passada a Madrid.

La selecció espanyola, formada per les dues arqueres constantinenques, juntament amb la madrilenya Mònica Galisteo, van aconseguir el bronze després d’imposar-se en una igualada sèrie a la selecció d’Ucraïna, formada per Yevheniia Chybisova, Zhanna Naumova y Sikalo Yelyzaveta, en una eliminatòria que es va resoldre en el desempat.

En les eliminatòries prèvies d’aquest Mundial Júnior, la selecció espanyolaó va vèncer Itàlia i Estats Units, en ambdós casos per 6-2. A les semifinals, van caure davant de Corea del Sud per  2-6 en contra, quedant així fora de la lluita per l’or.