Constantí Ràdio celebra el seu 20è aniversari amb un duel musical Beatles vs Rolling Stones

La primera nit de la 3a edició de les “Barraques” de la Festa Major d’Estiu de Constantí ens portarà aquest any un concert molt especial, aquest divendres 2 d’agost a la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer. Es tracta del concert dels 20 anys de Constantí Ràdio: “Beatles vs Stones”, que ens permetrà  reviure un concert impossible amb les millors bandes de tribut a “The Beatles” (The Beatboys) i “The Rolling Stones” (Smoking Stones) compartint escenari. Obriran la nit a les 23.30 h a l’escenari de la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer The Beatboys, amb el seu repertori basat en els clàssics dels quatre de Liverpool; a les 2 h serà el torn dels Smoking Stones, considerada una de les millors bandes tribut a The Rolling Stones de tot el món. A les 3.45 h tancarem la vetllada amb una sessió musical a càrrec de DJ Albert Malla, amb una sessió revival dels 80’s, 90’s i 2.000.

Aquest 2019 està sent un any molt especial per Constantí Ràdio. I és que es compleixen 20 anys de les primeres emissions oficials, que van tenir lloc durant la Festa Major d’hivern de l’any 1999. Per aquest motiu, durant tot l’any s’han programat un seguit d’activitats per celebrar aquest 20è aniversari. Els actes de celebració s’iniciaven durant la Festa Major d’hivern, el passat mes de gener, amb un programa especial en directe des del Pavelló Poliesportiu que va comptar amb la presència de convidats i continguts que van fer recordar els 20 anys de vida de l’emissora.

Al llarg d’aquests 20 anys, Constantí Ràdio, emissora adherida a la Xarxa de Comunicació Local,  ha potenciat la informació d’àmbit local i comarcal i ha fomentat la participació ciutadana i el seguiment a l’activitat de les entitats i associacions del municipi. Durant aquesta trajectòria, la ràdio ha anat creixent pel que fa a nombre de programes i de col•laboradors (uns 40 actualment) i ha consolidat una proposta basada en la informació municipal, la divulgació, l’entreteniment i la participació.