La paradeta itinerant amb el marxandatge de la Festa Major recorrerà de nou els carrers del poble

La paradeta itinerant amb el marxandatge de la Festa Major d’estiu recorrerà de nou els carrers de la vila al llarg dels propers dies. Després del gran èxit i acceptació que aquesta iniciativa ha generat en les darreres edicions de la Festa Major, aquest any la paradeta tornarà a ubicar-se a diversos espais per tal d’informar de totes les activitats de la festa, i amb la possibilitat d’adquirir el programa i altres productes del marxandatge oficial com la samarreta de la Festa Major, motxilles o ventalls per ajudar a suportar el calor, entre d’altres sorpreses. Enguany el marxandatge de Festa Major té com a protagonista el lleó, un dels símbols de la cúpula de Centcelles.

Podreu trobar la paradeta en els següents espais:

Dimecres 31 de juliol

De les 18 h fins el Pregó de Festa Major. Al carrer Major, davant de l’Ajuntament.

Dijous 1 d’agost

De 11.30 a 14 h i de 18 a 21 h. Al carrer Major, davant de l’Ajuntament.

Divendres 2 d’agost

De 10.30 a 13.30 h. A la Plaça Montserrat Roig.

De 16.30 a 19 h. Al carrer Francolí.

Dissabte 3 d’agost

De 10 a 13.30 h. A la Piscina Municipal.

De 18 a 21 h. Al carrer Major, davant de l’Ajuntament.

Diumenge 4 d’agost

De 12 a 14.30 h. Al carrer Major, davant de l’Ajuntament.