El pregó del Mag Lari donarà avui el tret de sortida a la Festa Major

Unes 50 activitats conformen la programació d’aquest any de la Festa Major de Sant Feliu de Constantí, la qual s’allargarà fins al 4 d’agost. El tret de sortida serà aquest vespre, a dos quarts de nou, amb el pregó i espectacle a càrrec del carismàtic, Mag Lari, el famós il·lusionista i presentador de televisió que amb la seva màgia i sentit de l’humor convidarà a tothom a gaudir d’uns dies de celebració.

Un altre dels plats forts del programa d’actes d’enguany serà la 3a edició de les Barraques que manté les dues nits de concerts el divendres 2 i el dissabte 3 d’agost. La primera nit serà pel concert dels 20 anys de Constantí Ràdio: Beatles vs Stones, amb les bandes tribut als llegendaris grups, The Beatboys i Smoking Stones. Durant la segona nit actuaran Zoo, la Banda del Coche Rojo i Tàrraco Surfers.

L’apartat musical també comptarà amb els habituals balls de Festa Major amb orquestres tan prestigioses com l’Orquestra Internacional Maravella, que protagonitzarà el concert i ball deFesta Major (dijous 1 d’agost), l’Orquestra Belle Epoque (divendres 2 d’agost) o l’Orquestra Nova Saturno (dissabte 3 d’agost).

L’extens programa es complementarà amb activitats que van des d’exposicions, espectacles infantils, actes organitzats per les entitats esportives (Centre d’Esports Constantí, Club Bàsquet Constantí, Club Natació, el Moto-Club o l’Associació Moto Clàssic), i una nova actuació del Ball Parlat de Dames i Vells de Constantí, que tornaran a la càrrega amb l’humor i la sàtira que els caracteritza, aquest any amb actuacions itinerants en diferents espais del poble. A la programació d’enguany repeteix l’actuació castellera (diumenge 4 d’agost), a càrrec dels Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo. Una de les novetats de la programació d’aquest any serà l’espectacle Little Night Cabaret (diumenge 4 d’agost) amb un recorregut pels millor números del Cabaret europeu i el Music Hall americà.

El dijous 1 d’agost, dia de Sant Feliu, concentrarà com ja és habitual els actes més solemnes i tradicionals, com el Seguici Popular, el Solemne Ofici en honor a Sant Feliu o la ballada de sardanes. La Festa Major acabarà el diumenge dia 4 d’agost amb el tradicional correfoc pels carrers del poble, protagonitzat per la Dragonina de la Colla COCA, els Diables de Constantí i Diables de Montbrió i amb el tradicional final de festa amb el castell de focs, a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer.

A més, durant la Festa Major es tornarà a impulsar la campanya “Jo decideixo. No és no”, que vol prevenir les conductes sexistes durant la Festa Major. La paradeta itinerant, a banda del marxandatge oficial de la festa, es podran trobar també xapes i polseres amb el lema d’aquesta campanya “Jo decideixo. No és no”.

Tota la informació de la Festa Major de Constantí la podreu consultar a www.constanti.cat.