Sortida d’observació astronòmica a Ulldemolins dins el cicle “Estiu a la Fresca” del mes d’agost

Dintre del cicle d’activitats “Estiu a la Fresca” del mes d’agost, el pròxim divendres dia 9 tindrà lloc una sortida d’observació astronòmica a Ulldemolins. La sortida es farà en autobús des de la plaça de les Escoles Velles de Constantí, a les 19 h.

Cap a les 21 h està prevista l’arribada a Ulldemolins, on tindrà lloc un sopar de motxilla. I a les 22 h s’iniciarà una visita guiada al poble i començarà l’activitat d’observació. Amb l’ajut d’un punter làser es podran reconèixer els tipus d’estrelles i les constel·lacions, la mitologia, els contes i les llegendes associades. Es realitzarà l’observació mitjançant un telescopi per observar els planetes del sistema solar i altres objectes molt més allunyats.

Les inscripcions per participar d’aquest sortida d’observació astronòmica es poden fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament fins al dia 7 d’agost. El preu de l’activitat és de 5 euros.