Dibuixen un mural a la Biblioteca inspirat en el músic Pau Casals

La Biblioteca Municipal de Constantí ha acollit aquest matí un taller per a infants a càrrec de la pintora, Nuri Mariné. L’activitat portava per títol “Fem un mural: la plaça del dibuix, inspirat en la figura de Pau Casals” i s’ha desenvolupat dins del projecte “ArTer, art i artistes del territori”, impulsat per la Central de Biblioteques de Tarragona amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat.

Amb aquest projecte es vol contribuir a fer possible que aquest estiu les biblioteques es transformin en llocs on es respiri art, en el sentit ampli del terme. L’objectiu és donar a conèixer l’obra i el treball dels artistes del territori en totes les seves vessants. Amb l’activitat d’avui a la Biblioteca de Constantí, els assistents han pogut aprofundir en la figura de Pau Casals, violoncel·lista, pedagog, director i compositor musical català.