Maria Pitarch plata i Èlia Canales bronze en el Campionat d’Espanya júnior de Tir amb Arc

Les arqueres del Club de Tir amb arc Constantí, Maria Pitarch i Èlia Canales, han aconseguit les medalles de plata i bronze, respectivament, en el Campionat d’Espanya júnior que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Madrid. A aquestes dues medalles aconseguides en la competició individual de tir amb src recorbat femení, les dues arqueres hi han sumat també la medalla de plata per equips mixtes, representant la selecció de Catalunya i formant equip amb Pablo Mercadé.

A banda de les medalles de plata i bronze obtingudes per Maria Pitarch i Èlia Canales, les altres representants del Club de Tir amb Arc Constantí, Laura Pullés i alba Ortega, han finalitzat en la 9a i la 17a posició respectivament. En el Campionat d’Espanya cadet, en categoria masculina, Miquel Marsal ha finalitzat en 33a posició, mentre que Júlia Galera i Maria Laguarda han finalitzat en la 17a posició per equips.