Sílvia Puerto assumeix la presidència de la Comissió de Recursos Humans, Ocupació, Emprenedoria i Assumptes Generals de la Diputació

El conjunt del cartipàs del Govern de la Diputació per al mandat 2019-2023 està conformat per un total quinze delegacions i vuit presidències de comissió, que s’afegeixen a les quatre vicepresidències i les dues presidències d’organisme autònom que ja es van presentar el passat dia 16, en el primer ple del mandat, en què també es va donar compte dels 10 membres de la Junta de Govern. Al ple del proper dia 2 d’agost es donarà compte dels nous nomenaments, ja decretats per la presidenta Noemí Llauradó.

Entre els nomenaments destaca el de la constantinenca Sílvia Puerto com a diputada delegada de Recursos Humans. D’aquesta manera, Puerto assumeix la presidència de la Comissió Informativa de Recursos Humans, Ocupació, Emprenedoria i Assumptes Generals.

El cartipàs, tal com ha afirmat la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ‘s’ha dissenyat per impulsar el treball en equip, que permeti que diversos diputats, dels dos grups polítics de govern (ERC i Junts), puguin participar activament de cadascuna de les àrees d’acció de la Diputació’. De fet, Llauradó ha volgut fixar el treball en equip com un dels principals ‘valors del nou govern, juntament amb el diàleg i el consens; les persones, al centre de les decisions, el món local com a símbol de proximitat i participació, el reconeixement de la diversitat territorial’.