La constantinenca Alèxia Pascual Mèlich rep la menció d’honor a les Proves d’Accés a la Universitat

La constantinenca, Alèxia Pascual Mèlich, ha rebut la menció d’honor a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) per haver obtingut un 9’56 de mitjana en les proves que es van realitzar el passat mes de juny. Es tracta d’una distinció d’honor que atorga la Generalitat de Catalunya als estudiants que obtenen els millors resultats a les proves de la Selectivitat. Alèxia Pascual ha expressat a Constantí Ràdio la seva satisfacció per haver obtingut aquesta menció.

Alèxia Pascual va cursar el Batxillerat Artístic a l’Institut Antoni Martí i Franquès de Tarragona obtenint una nota mitja de 10, que juntament amb la nota de 9’56 obtinguda a les proves d’accés a la Universitat, li ha permès rebre la menció d’honor que cada any concedeix la Generalitat.

Alèxia Pascual ha explicat a Constantí Ràdio que la seva il·lusió és dedicar-se al Teatre Musical, i per això, el proper curs començarà els Estudis de grau d’Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Durant el mes de maig va realitzar les prova d’accés, que ha qualificat de molt exigents, però en les quals va obtenir una qualificació de 8’09.