Constantí acollirà diumenge una Trobada de Harley Davidson

El Moto Clàssic Constantí organitza aquest diumenge, 28 de juliol, una Trobada de Harley Davidson, dins dels actes previs a la celebració de la Festa Major d’estiu. L’activitat comptarà amb la participació del Grup Motero de Lleida i de Jibaros MC Tarragona. A hores d’ara, ja hi ha una setantena de persones inscrites.

La jornada arrencarà a dos quarts de deu del matí, des del davant de l’Ajuntament, quan es farà una sortida i recorregut amb les Harley Davidson pel poble. Es preveu que a les 12 del migdia arribin un altre cop al carrer Major on exposaran les motos de gran cilindrada. A l’una del migdia s’ha programat una musclada popular, al preu de 3 euros. I ja a les dues es farà la cloenda de la trobada, amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez; i de la regidora de Festes, Mariana Buger. Joan Salvat és el president de Moto Clàssic Constantí.

D’altra banda, dins dels actes de la Festa Major, el pròxim diumenge 4 d’agost se celebrarà la tradicional Sortida de Motos i Cotxes Clàssics, que ja arriba a la seva vuitena edició. La jornada, organitzada també per Moto Clàssic Constantí, arrencarà a les vuit del matí amb les inscripcions al davant de l’Ajuntament. A dos quarts de nou es preveu l’inici del recorregut d’aproximadament uns 100 km. L’arribada de les motos i els cotxes clàssics al carrer Major es preveu cap a l’una del migdia. Tot seguit s’oferirà un vermut per a tots els participants, patrocinat per Vermut Yzaguirre.