Arriba una nova edició del Concurs d’Instagram per la Festa Major d’estiu

Durant la Festa Major d’estiu de Constantí té lloc una nova edició del Concurs de Fotografia a través de l’aplicació mòbil Instagram. El concurs comença avui dijous 25 de juliol, amb l’inici dels actes previs, i s’allargarà fins al 9 d’agost. Hi podran participar totes les persones aficionades a la fotografia a través de la plataforma Instagram que publiquin les seves imatges relacionades amb els actes que conformen el programa de la festa d’aquest any, mencionant a l’Ajuntament de Constantí @ajuntamentdeconstanti i amb l’etiqueta #fm19constanti.

Del 25 de juliol al 4 d’agost tindrà lloc la Festa Major d’Estiu en honor a Sant Feliu, amb prop d’una cinquantena d’activitats programades. El concurs d’Instagram és una iniciativa de l’àrea social del Centre d’Esports Constantí i compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.

Dani Castro és el responsable de l’Àrea Social del Centre d’Esports Constantí.

Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies i rebre com a màxim un premi. El jurat triarà les fotografies guanyadores i hi haurà premis per al primer i segon classificat.