El Moto Club Constantí organitza una exhibició de MotoCross Freestyle

Aquest cap de setmana arrenquen els actes previs a la Festa Major d’estiu de Constantí, que concentrarà el gruix d’activitats de la seva programació entre els dies 31 de juliol i el 4 d’agost. Durant aquest cap de setmana destaca l’exhibició de MotoCross Freestyle que organitza el Moto Club Constantí aquest dissabte 27 de juliol a l’espai que s’habilitarà entre el carrer Centcelles i la Plaça de la Generalitat.

Aquesta exhibició comptarà amb la presència del tres vegades campió d’Espanya, Pedro Moreno; a més del riudomenc Rayco Díaz i el rider castellarenc Javi Jabato. Tot plegat, amb un espectacle de so que serà dinamitzat per l’speaker Jesús Valenzuela.

El Freestyle Motocross o motocròs d’estil lliure és un esport extrem de risc consistent a fer tota mena d’acrobàcies a l’aire mentre se salta amb una motocicleta de motocròs. Durant la tarda es faran dues exhibicions. La primera s’iniciarà a les 17 h, mentre que la segona començarà a les 19 h. L’accés és gratuït.

Manel Aymar és el president del Moto Club Constantí.