El primer equip del CE Constantí ja coneix els seus rivals a Tercera Catalana

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic el calendari del grup 3 de Tercera Catalana de la temporada 2019-2020, on jugarà el Centre d’Esports Constantí. Per tant, l’equip local ja coneix els emparellaments i els rivals del campionat de lliga. En aquest sentit, la primera jornada es disputarà el cap de setmana del 7 i 8 de setembre. El primer partit del Constantí serà fora de casa, contra El Morell, en un encontre que es disputarà el dissabte 7 de setembre, a les cinc de la tarda.

Hi ha quatre equips nous al grup 3 de Tercera Catalana. Són el Racing Club Futbol Bonavista, que ha canviat de grup; i el C.E Vendrell, l’AT Camp Clar i el C.D.C Torreforta, que han descendit. A banda, el CE Constantí tindrà també com a rivals al C.D El Morell, el C.F Calafell, el C.F Joventut Bisbalenca, el C.F Valls AT, el Sant Jaume dels Domenys, la U.D Sant Salvador, el C.E Altafulla, el C.F La Riera, el C.E Alcover, la U.D Torredembarra, el C.F Llorenç, la U.E Segur i el C.F l’Arboç.

En aquesta temporada el primer equip del Centre d’Esports Constantí serà entrenat per Paco Padilla, qui intentarà millorar la mala imatge de la temporada passada, quan l’equip va patir fins al final per mantenir la categoria.