El Club d’Escacs Constantí organitza un homenatge a Agustín Grajero

Aquest diumenge, 21 de juliol, s’ha celebrat al Sindicat Agrícola de Constantí el I Torneig d’escacs ràpids de Constantí Memorial Agustín Grajero. El Club d’Escacs Constantí ha organitzat aquesta primera edició del torneig que ha servit per homenatjar la figura de qui durant tants anys va ser el president i l’ànima d’aquesta entitat esportiva. La cita, que va comptar amb la participació d’uns 40 escaquistes, es va disputar amb el sistema suís individual de 8 rondes, amb partides llampec de 6 minuts.

En finalitzar el torneig, i amb la presència dels familiars d’Agustín Grajero i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Jordi Pérez, es va fer entrega dels trofeus als guanyadors i primers classificats de cada categoria. La jornada va finalitzar amb un  aperitiu per a tots els assistents.