Javi Bonilla, Lolo Plá i Romain Habran ja han estat presentats

Nova jornada de presentacions oficials a La Budallera després de la viscuda el dimarts amb els primers quatre jugadors fitxats. Aquest dijous migdia, i després de la sessió d’entrenament al Complex Esportiu Futbol Salou, els qui han posat amb la samarreta del Nàstic han estat Javier Bonilla, Lolo Plá i Romain Habran, que va arribar dimecres a la nit a Tarragona i aquest dijous ja ha entrenat amb els nous companys.

El lateral esquerre Javi Bonilla ha estat el primer en ser rebut per part del president, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Sergi Parés, a la sala de premsa del Nou Estadi. El futbolista sorià ha reconegut que la contractació seva pel Nàstic ha estat molt ràpida. Afirmant que “tot va ser molt planer i es va fer molt bé.” A més ha afegit, “tinc molta il·lusió que arribi el primer partit de lliga.” El jugador ja coneixia Giner, un altre dels fixatges del Nàstic, fet que va ajudar a prendre la decisió.

Per la seva banda, el mitjapunta Lolo Plá ha explicat que no té pressió i, en contra, sí que té ganes de fer-ho bé amb l’equip manifestant que “l’èxit de tots és el conjunt i cadascú de nosaltres intentarem aportar el nostre granet de sorra”. El futbolista atacant no s’ha volgut mullar sobre una xifra de gols i sí sobre l’objectiu comú d’estar el més amunt possible.

Finalment, l’extrem Romain Habran ha parlat en francès a manca de conèixer l’idioma local. L’exjugador del Paris Sant Germain, que només feia 12 hores de la seva arribada a Tarragona, ha manifestat que “he escollit el Nàstic per la història i la tradició que té el club, i no vaig tenir dubtes en cap moment quan em va arribar l’oferta per vindre i fitxar per l’entitat.”

Tots els jugadors continuaran treballant sota les ordres de Xavi Bartolo durant les jornades d’avui i demà dissabte, a partir de les 10 hores. Mentre que diumenge el primer equip es desplaçarà en el bus oficial fins a Olot per iniciar l’estada de pretemporada.