El Quintet Montsant sedueix amb el seu magnífic concert a Centcelles

El Quintet Montsant ha protagonitzat aquest dijous, 18 de juliol, la tercera actuació del Cicle de Concerts a Centcelles d’aquest 2019. Es tractava d’un concert especial ja que aquesta ha estat l’única actuació que la formació, un quartet de corda i percussió, ha realitzat durant aquest any. El Quintet Montsant és una formació integrada per destacats músics que van interpretar una col·lecció de músiques de marcada influència ètnica.

Durant el seu recital a Centcelles van presentar l’espectacle Orient.cat, un programa amb un repertori format per obres de compositors contemporanis catalans i d’arreu del planeta on el fil conductor és l’orientalisme. Així, durant el concert es van poder escoltar peces de Txaikovski, Conrad Setó, Giovanni Sollima, Sulchan Zinzadse, Ricardo Lorenz  o John Mackey, entre d’altres.

El proper dijous, 25 de juliol, arribarà la cloenda d’aquest III Cicle de Concerts a Centcelles, amb l’actuació que oferirà Apel·les Carod Quartet, una jove formació de jazz de caire contemporani encapçalada pel jove violinista cambrilenc, Apel·les Carod.