Últimes places disponibles per a la sortida nocturna pel litoral tarragoní

Encara queden places disponibles per a participar de la sortida guiada nocturna pel litoral de Tarragona, que ha organitzat l’Ajuntament de Constantí dins del cicle “Estiu a la fresca”. L’activitat tindrà lloc aquest divendres, 19 de juliol. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a l’OAC del consistori, fins a completar les 115 places disponibles.

L’activitat anirà de Torredembarra a Altafulla. La sortida es farà en autobús, a les set de la tarda, des de la plaça de les Escoles Velles de Constantí. La regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny, ha explicat a Constantí Ràdio que a hores d’ara hi ha 105 persones apuntades. L’objectiu és omplir els dos autobusos que s’han organitzat, amb 115 places.

Dolors Fortuny ha explicat que l’objectiu de la sortida és doble. D’una banda, es pretén que els participants coneguin el litoral tarragoní amb les espècies i la vegetació que el conformen. I, d’altra banda, es vol oferir a la ciutadania l’oportunitat de dur a terme activitats lúdiques durant l’estiu.

La ruta permetrà als participants desplaçar-se entre els pobles de Torredembarra i Altafulla, a través d’un tram curt però atractiu de costa amb roques, cales i platges. Entre d’altres, permetrà gaudir de la platja del Canyadell, el far de Torredembarra, la Roca Foradada, la platja de la Paella o els barris marítims.