Obertes les inscripcions per al II Torneig de Bitlles Catalanes de Constantí

Fins al 25 de juliol estan obertes les inscripcions per participar del II Torneig de Bitlles Catalanes de Constantí, que tindrà lloc el dissabte 27 de juliol al Camp de Futbol Municipal La Coma, en el marc dels actes de la Festa Major d’estiu. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. Per a les persones interessades a quedar-se a sopar el preu és de 5 euros.

Les bitlles catalanes són un esport tradicional català consistent en llançar uns “bitllots” (bitlles petites) contra unes bitlles situades a una determinada distància a fi de tombar-les. Actualment el practiquen prop de 2000 persones a tot Catalunya, on hi ha més d’un centenar de clubs. Des del 30 d’agost de 2007 ençà, la Federació Catalana de Bitlles i Bowling està reconeguda de ple dret per la federació internacional.