Augmenta en un 5,2% l’assignació de places en la primera distribució a la URV

Un total de 3.419 estudiants han estat assignats a la Universitat Rovira i Virgili per al proper curs 2019-20. Són els que han estat distribuïts en primera ronda després d’haver superat les PAU, i suposen un 5,2% més que el curs 2018-19, quan els alumnes assignats en la primera distribució van ser 3.250. Així, la demanda per estudiar a la URV continua repuntant, com ja ho va fer l’any passat, respecte de l’estabilització dels darrers cursos.

7 de cada 10 estudiants universitaris catalans  podran estudiar el curs que ve el que van demanar en primera opció.  De les dades es desprèn que la demanda segueix la recuperació que ja va iniciar el curs passat i es preveu que el nombre de matriculats, una vegada culminin les assignacions posteriors,  sigui aquest any també, superior.

A partir de dilluns 15 de juliol i fins al dia 18 els estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça en primera preferència podran fer la matrícula a la URV. Els dies 26 i 29 podran matricular-se els que han estat assignats en les altres preferències. Els estudis que els alumnes han sol·licitat majoritàriament en primera preferència són Medicina, Infermeria (al campus Catalunya) i Psicologia.